Δυναμώστε και Προστατέψτε την Αύρα σας



Καθίστε άνετα με τις παλάμες των χεριών πάνω στα γόνατα. Κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε, βγάζοντας τον αέρα από τα πνευμόνια σας. Φανταστείτε ότι όλη η κούραση και η ένταση φεύγει μέσα από τα πόδια σας και πάει στο έδαφος, κάτω από τα πόδια σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή φουσκώνοντας την κοιλιά και μετρώντας μέχρι το τρία, και κρατήστε την αναπνοή μετρώντας πάλι μέχρι το τρία. Εκπνεύστε ρουφώντας την κοιλιά

Μετρώντας ως το τέσσερα και κάντε μια παύση γι’ άλλα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν επαναλάβετε τον κύκλο.

Αυτός ο ρυθμικός κύκλος αναπνοής 3-3-4-4 όχι μόνον ηρεμεί το νου και χαλαρώνει το σώμα, αλλά αναζωογονεί και το ενεργειακό σύστημα με την εισροή ζωοποιού ενέργειας.

Θυμηθείτε ότι ο αέρας γύρω σας δεν περιέχει μόνο το οξυγόνο που χρειάζεται το σώμα για να τραφεί και να παραμείνει ζωντανό αλλά και η ουσία της ζωής, που συντηρεί όλο το ενεργειακό σας σύστημα. Καθώς εισπνέετε, οραματιστείτε την ενέργεια να ανεβαίνει από τη Γη κατά μήκος της μπροστινής επιφάνειας του σώματος σας μέχρι την κοιλιά, στη συνέχεια στο στήθος, στον αυχένα, στο κεφάλι και λίγο πάνω από το κεφάλι. Κρατήστε μετέωρη την ενέργεια σ’ αυτό το σημείο όσο κρατάτε την αναπνοή και στη συνέχεια, καθώς αφήνετε τον αέρα να βγεί απαλά, φανταστείτε αυτή την ενέργεια να ρέει προς τα κάτω από την πλάτη σας μέχρι τα πόδια και να επιστρέφει στο έδαφος. Καθώς σταματάτε για τέσσερα δευτερόλεπτα πριν επαναλάβετε τον κύκλο, οραματιστείτε την ενέργεια να μένει εκεί σαν μια λιμνούλα με ακίνητο, διαυγές νερό.

Συνεχίστε αυτή την άσκηση για μερικά λεπτά, μέχρι να νιώσετε αναζωογονημένοι. Στη συνέχεια δείτε την αύρα γύρω σας σαν μία ζεστή λάμψη. Φανταστείτε αυτή την ατμόσφαιρα να επεκτείνεται πάνω από το κεφάλι σας, γύρω από το σώμα σας και κάτω από τα πόδια σας σαν ένα τεράστιο αυγό. Οραματιστείτε ένα κάλυμμα στην εξωτερική επιφάνεια του κουκουλιού της αύρας σαν ένα διαυγές, πλαστικό δέρμα που ενεργεί σαν προστατευτικό κέλυφος.

Τώρα, κάθε φορά που θα εκπνέετε, κατευθύνετε του ζωτικού «μάνα» που μαζέψατε, στο δέρμα της αύρας.

Φανταστείτε ότι στέλνετε την αναπνοή σας μέσα του και ότι αλλάζει και μετατρέπεται από μία λεπτή, διάφανη μεμβράνη, σ’ ένα παχύ, διάφανές κέλυφος – σαν αλεξίσφαιρο γυαλί – μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε τα πάντα καθαρά, αυτό όμως σας προστατεύει από κάθε βόλι ή αρνητική επίδραση. Μετά από μερικές ακόμα αναπνοές, «πείτε» στην αύρα ότι είναι σφραγισμένη και ασφαλής.

Πείτε προφορικά ή νοερά: « Αύρα, σφράγισε »

Η αύρα τότε θα είναι σφραγισμένη και άθικτη.

ΣΑΜΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΚΕΝΝΕΘ ΜΕΝΤΟΟΥΣ

Πύρινος Κόσμος

Δημοφιλείς αναρτήσεις