ΜΕ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ - 138 ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ


http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=131028

http://www.express.gr/news/politics/491556oz_20110629491556.php3

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ

Με 155 "ναι" ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. "Όχι" ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής. "Ναι" ψήφισαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αθανασιάδης και η βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρησή της από την ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην ομιλία της, νωρίτερα, η κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι «το 'όχι' δεν μπορεί να συνοδεύεται από το 'ναι μεν αλλά', το 'παρών' είναι πράξη Πόντιου Πιλάτου και το 'όχι υπό όρους' δεν αφορά την δική μου λογική».

«Ναι, λοιπόν, και εύχομαι να μην με απογοητεύσετε κύριοι της κυβέρνησης» πρόσθεσε η κ. Παπαδημητρίου, εκφράζοντας την ελπίδα «έστω και με μια ψήφο να είναι η σπορά της ελπίδας για μια συναινετική πορεία και για την ανάκτηση του κύρους της Ελλάδας απέναντι στους αλληλέγγυους εταίρους μας, όπως τους βλέπω εγώ».

Όπως ανέφερε «θα ξεπεράσω τις μικρές μου δυνατότητες ως ανεξάρτητη και μόνη βουλευτής για να βοηθήσω σε αυτή την κατεύθυνση», ενώ αναφερθείσα στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα είπε ότι «είναι μια λύση -καλή, κακή, κακίστη, θα δείξει- απαραίτητη όμως», ενώ σημείωσε: «Μακάρι να είχε την υπογραφή όλων των πολιτικών δυνάμεων»

Με τη φράση «δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την ΕΕ» ξεκαθάρισε τη στάση του και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος «Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο είπε και ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννης.

Το απόγευμα ξεκινά στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου, που ψηφίστηκε χθες, στην αρμόδια επιτροπή.
ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

http://www.anatolikiattikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1336%3Ao&catid=84%3A2011-02-24-13-10-19&Itemid=564&lang=en

ΠΑΣΟΚ:
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: ΝΑΙ
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: ΝΑΙ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΝΤΙΝΟΣ: ΝΑΙ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ: ΝΑΙ
ΝΔ:
ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΣ: ΟΧΙ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΟΧΙ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΟΧΙ
ΚΚΕ:
ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΧΙ
ΛΑΟΣ:
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ: ΟΧΙ
ΣΥΡΙΖΑ:
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΟΧΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ:
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΧΙ


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις