ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΤΡΑΤΟΝ




http://www.aametatroninourlives.com/aametatron.htm

http://sites.google.com/site/aggeloisthgh/angelika-menymata/archangelos-metatron

Αρχάγγελος Μέτατρον, ο Υποστηρικτής της ανθρωπότητας.
Ερμηνεία ονόματος: Αν και η έννοια του ονόματος είναι ακόμη υπό συζήτηση, πιστεύεται ότι το όνομα του Αρχάγγελου Μέτατρον έχει σχέση με τον θρόνο του Θεού, από την ελληνική ρίζα της λέξης, Πέραν της Μήτρας (Beyond Matrix)
Μέσω της Γεωμετρίας μας αποκαλύπτει τη σχέση μας με τη ζωή. Μας βοηθάει στο ταξίδι μας προς τον ανώτερο μας εαυτό και ολοκληρώνει την ενότητα.
Αρετές: Καθολική αντίληψη, πνευματική γνώση.
Χρώμα: Άσπρο, χρυσό, χάλκινο.
Χρώμα Κεριού: Λευκό.
Ημέρα: Όλες οι ημέρες.
Κατεύθυνση: Βορρά.
Στοιχείο: Όλα τα στοιχεία.
Πλανήτης: Γη.
Τσάκρα: 7ο (κορώνα) και 4ο (καρδιά)
Κρύσταλλοι: Χαλαζίας, τουρμαλίνη καρπούζι.
Έλαια: Έλατο, μαστίχα, σταφύλι.
Βότανα: Λιβάνι, μύρο.
Αριθμός: το 1
Σύμβολο: το Metatron , το Δέντρο της ζωής, το σπιράλ.
Ουράνιος Τίτλος: Πρεσβευτής του Θεού.
Σωματική σύνδεση: Σπονδυλική στήλη, σκελετικά προβλήματα, νεύρωση, αϋπνία και άγχος.
Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο: Όταν νιώθετε ότι έχετε χάσει τη σύνδεση με το θείο. Όταν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την οργάνωση. Για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κανάλια.

--

Metatron ή στα ελληνικά Μεταθρόνιος το όνομα σημαίνει εκείνος που κάθεται στον θρόνο δίπλα στον θρόνο του θεού.
Ο Αρχάγγελος Μέτατρον είναι ο δίδυμος αδεφός του Σάνταλφον.
Τα ονόματα αυτών των δύο δεν καταλήγουν σε ηλ - ελ όπως όλων των αρχαγγέλων. Τα ονόματά τους, προέρχονται απο τις ασυνήθιστες καταβολές τους καθώς και οι δύο υπήρξαν κάποτε θνητοί.
Ο Μέτατρον είναι ο νεότερος απο τους αρχαγγέλους καθώς η δημιουργία του έγινε μετα απο τους υπολοίπους. Είναι ο αγαπημένος όλων των αργαγγέλων και ιδιαίτερα του Αρχάγγελου Μιχαήλ αφού του επιτρέπει να συνεχίζει το έργο του και να είναι ο Συντηρητής της ανθρωπότητας. Λειτουργεί ως διάμεσο ουρανού και γης μιας και έχει βαθιά εμπειρία τόσο ως άνθρωπος όσο και ως άγγελος.
Ο προφήτης Ενώχ ο οποίος λέγεται ότι "περπάτησε με τον θεό"(στο βιβλίο της Γένεσης) διατήρησε την θεϊκή αγνότητα κατα τη διάρκεια της θνητής ζωής του.
Ήταν λόγιος των ουράνιων μυστικών, έχοντας λάβει "Το Βιβλίο του Αγγέλου Ραζιήλ". Το ίδιο βιβλίο είχε δοθεί στον Αδάμ (όταν έφυγε απο τον παράδεισο),στον Νώε (μετά την καταστροφή) και στον Σολομώντα.
Ο Θεός αφού είδε το έργο του Ενώχ στη γη τον οδήγησε κατευθείαν στον έβδομο ουρανό για να εργαστεί εκεί δίπλα του. Ο Ενώχ έλαβε "φτερά" και μετουσιώθηκε στο μεγάλο Αρχάγγελο Μέτατρον.
Ο Μέτατρον βρίσκεται στις καρδιές των παιδιών ιδιαίτερα εκείνα με πνευματικά χαρίσματα τα βοηθά να αφυπνίζονται.
Ασχολείται επίσης με τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με σύνδρομο down. Βοηθά όλα τα παιδιά και τους μαθαίνει να αγαπούν τον εαυτό τους να είναι συγκεντρωμένα και ισορροπημένα.
Στους μεγαλύτερους χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Μας βοηθά να "σβήσουμε" το άσχημο παρελθόν μας. Διαλύει οτιδήποτε ταλαιπωρεί την ψυχή μας.
Τον Αρχάγγελο Μέτατρον τον συναντάμε και στην Aura-soma.
Κάνει την εμφάνιση του με ένα υπέροχο μπουκάλι ! ! ! Επάνω διάφανο και κάτω Β.Ματζέντα.
Όπου μας βοηθά να κοιτάξουμε μέσα στην σκιά του εαυτού μας να αποδεχτούμε αυτό που βρίσκουμε στα βάθη και να ρίξουμε τόσο φως όσο χρειαζόμαστε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις